Skip to main content

EKI läheb „KU-ку!” keeleõppemessile

Eesti Keele Instituut 31. august 2021

Integratsiooni Sihtasutus korraldab septembris messi „KU-ку!”, mis pakub huvilistele infot keeleõppevõimaluste kohta.

Esimene mess toimub 4. septembril kell 1015 Kohtla-Järvel TalTech Virumaa Kolledžis ning teine 18. septembril kell 1016 Tallinna Lauluväljakul. Üritused on osalejatele tasuta ja messil pakutavat on võimalik jälgida ka veebi kaudu.

Messile on oodatud erineva eesti keele oskuse ja erinevate keeleõppevajadustega täiskasvanud, et tutvuda uusimate metoodikatega ja valida endale sobiv keeleõppe vorm. Igal täistunnil toimub messialal loterii, on avatud kohvik ning toimuvad lõbusad tegevused lastele.

3 ku-ky

Messil on võimalik valida sobivat keeleõppevormi, tutvuda värskete õppematerjalidega, mängida keeleõppemänge, saada nõu keeleõppeeksamiks valmistumisel, tutvuda keelekümbluse metoodikaga, osaleda keelekohvikus ja õpitubades ning teha palju muud põnevat.

EKI on kohal nii Kohtla-Järvel kui ka Tallinnas, et tutvustada Keeleõppija Sõnaveebi kasutusvõimalusi keeleõppe toetajana. Keeleõppija Sõnaveebis on umbes 5000 sõna, mida on seletatud lihtsas keeles ning aitavad nii algajal kui ka edasijõudnud keeleõppijal (eeskätt A2 ja B1 keeleoskustase) eesti keeles õigesti rääkida ja kirjutada. Messil saab osa võtta lihtsast keelemängust, tublimatele on auhinnaks vahva sõnaseletusmäng. 

Rohkem infot messi kohta leiad https://integratsioon.ee/ku-ky.

 

Kas leidsid, et sisu on kasulik?

Jah
Ei
Sinu tagasiside on meieni jõudnud. Aitäh!